FIFA’s kobling til fodbold

FIFA’s kobling til fodbold

Hvad er FIFA

FIFA-serien er en serie af spil udgivet årligt siden 1994 af den Amerikanske udgiver, Electronic Arts og udviklet af EA Sports. Serien har en årrække været betragtet som det førende fodboldspil på både PC, PlayStation og Xbox.

FIFA er i nyere tid et spil som er blevet et spil som flere og flere har fået øjnene op for. I nyere tid ser vi forskellige klubber både nationalt og internationalt, der er gået ind i FIFA. Her kan professionelle fodboldspillere såsom Mesut Özil fra fodboldklubben Arsenal og Christian Fuchs fra Leicester som har lavet deres egne FIFA hold.

Foruden den nye danske eSuperliga hvor næsten alle de danske Superligaklubber er repræsenteret, har flere udenlandske klubber såsom Werder Bremen, PSG og Manchester City også valgt at bringe sit brand ind på esportsmarkedet.

TrainE’s udgangspunkt i FIFA

I TrainE fokuserer vi vores undervisning i en kobling til den almene fodbold. Vi ser stor vinding i at kunne benytte sig af de konkrete analyser og den taktiske forståelse i FIFA, og dermed bringe dem på spil på den rigtige fodboldbane.

Herigennem benyttes forskellige værktøjer såsom videoanalyser, whiteboard analyser og gennemgang af det taktiske og tekniske ”gameplay” og ”mechanics” i spillet.

TrainE talenthold

Hos TrainE har vi vores eget talenthold i FIFA, for at sætte fokus på den positive udvikling FIFA har været igennem i nyere tid.

Vores udgangspunkt er at finde nogle talenter som har evnerne, men mangler nogle værktøjer, et miljø og fællesskab de finder spændende og herigennem kan udvikle i.

Kompetenceudvikling er herigennem noget vi vægter rigtig højt, for at kunne fremtidssikre vores spillere mest muligt.

Joachim ”Lynge”, som er spiller på vores talenthold, er ”verified”, som betyder at han kan kvalificere sig til de internationale og regionale events der kommer i årets forløb som i sidste ende udmønter sig i verdensmesterskabet. Dette kræver at man har skrabet nok rangliste point sammen i løbet af året.

Skriv et svar