Forhøjet fokus på talentarbejde

Forhøjet fokus på talentarbejde

TrainE har i større grad valgt at fokusere mere og mere på scouting og talentarbejdet i forlængelse af vores signings af ”Lynge” og ”Bryner”, som henholdsvis er spiller og spillende træner.

Både Lynge og Bryner har i den forgangne sæson af eSuperligaen optrådt på Hobro IK’s FIFA hold, som konkurrerede imod nogle af det største spillere og talenter på den danske FIFA scene.

Jonas Højgaard fra TrainE udtaler:

Både Bryner og Lynge, har i den grad vist at de kan være med hvor det er sjovt. De har vist hvor langt man kan komme med hårdt arbejde, engagement og vilje. De har forskellige udgangspunkter til spillet, som stemmer rigtig godt overens med den vej vi gerne vil.

Lynge går en stor fremtid i møde, i form af hans tekniske og spillemæssige forståelse, qua hans store træningsindsats og fantastiske angrebsspil.

Bryner kan gå hen og blive rigtig stor, når man kigger på ham, der står bag spilleren som coach. Han har foruden en stor fodboldmæssig og taktisk forståelse, en evne til at motivere sine spillere på et plan som jeg ikke tidligere har set”.

Vi ser herigennem talentarbejdet som værende en faktor som skal ses større end at være god til FIFA. Vi vægter talentfulde coaches lige så højt, som talentfulde spillere.

Præsentation af ny spiller

Mads ”TeamNill” Nielsen, er et nyt navn på den danske FIFA scene, som vi glæder os til at vise frem til diverse turneringer.

Mads, har evnen til at finpudse sit spil til den modstander han møder, hvor hans angrebsspil afspejler sig af hans store defensive forståelse.

Vi glæder os rigtig meget til at se Mads’ store talent, i forlængelse af den store succes vi har haft med både Bryner og Lynge.

Fra venstre: Mads “TeamNill” Nielsen, René “Bryner” Bryner og Joakim “Lynge” Lynge

Fremtidens Talentarbejde i TrainE

Hvis Danmark fortsat vil være blandt verdens førende esports nationer, handler det langt hen ad vejen om at værne og passe på vores talenter.

Vi vil fokusere på esportens sunde og stærke værdier og på at tilegne sig og videreformidle den nyeste viden om indenfor coaching og talentarbejde.

Godt talentarbejde handler ikke nødvendigvis om at vinde alle turneringer tidligt i ungdomsårene, men om at skabe talentmiljøer med høj kvalitet. Derfor har TrainE stort fokus på udvikling og på kvalitet i både hos vores egne talenter, og ude på skolerne hvor vi underviser.

Skriv et svar