Om os

“If you cheat yourself in practice, you’ll cheat yourself in a game; and if you cheat
in a game, you’ll cheat yourself for the rest of your life.” – Vince Lombardi

Vision​

Vi vil være blandt de førende esportskonsulenter i Danmark og sikre, at esporten i Danmark holder sig på et topprofessionelt plan.

Vi er et team af passionerede undervisere, der hver er specialiseret indenfor FIFA, League of Legends og Counter-Strike: Global Offensive. Med en pædagogisk og anerkendende tilgang til undervisningen har vi en vision om at rykke de unge spillere mod sundere vaner. Vi vil være med til at rykke esporten i Danmark mod et sundt miljø og en professionel tilgang til sporten.

Sund sport

Vores træning har fokus på individet såvel som de sociale fællesskaber. Vi støtter elever og spillere i relationsdannelse og konstruktiv kommunikation. De sunde relationer og den gode kommunikation er vigtig for spillet såvel som for samværet under træningen.

Vi ved af erfaringer på egen krop, hvor vigtigt det er at passe på sig selv. Dette gælder i de fysiske sportsgrene såvel som i esport. Derfor lægger vi i vores undervisning og træning stor vægt på at videregive vores erfaringer og lære de unge, hvordan de forebygger skader.

Vi vil være med til at udbrede esport og sundhed i forlængelse af hinanden og derved sikre en sund og professionel sport på lige fod med andre sportsgrene. Esporten i Danmark skal ikke være kendt for sodavand og lange nætter, men derimod være kendt som en professionel sportsgren med dygtige, seriøse spillere.

Et nyt syn på esport

Vi arbejder primært med unge mennesker og børn. For os er det derfor vigtigt, at vi samarbejder med og inddrager forældrene. Vi oplever nemlig stadig en vis forbeholdenhed over for esport hos nogle forældre. Ofte møder vi en stor frustration hos forældre over, at børnene bruger meget tid foran skærmen. Her er det vigtigt for os at være åbne, imødekommende og transparente i dialogen med forældrene. Forståelsen og dialogen omkring esport skal nemlig ikke kun foregå i klasselokalerne rundt omkring i Danmark. Den skal med hjem i familien, så gaming og esport ikke bliver et udgangspunkt for strid og forbud, men derimod for dialog og sund rammedannelse.

Vi ønsker heller ikke at se børn leve i en usund og asocial tilværelse. Her er det vores opgave – på lige fod med andre aktører inden for esportens verden – at vise børn såvel som forældre, at esporten kan være mere og andet end den gængse stereotyp, vi kender i dag. Vi hjælper med at præge ungdommen til sundere vaner – også indenfor esporten i Danmark.

Teamet

Jacob Sommer

CS:GO Management

Mail: jacob@traine.dk
Tlf.: +45 23 42 71 12

Mikkel Johansen

LoL Management

Mail: mikkel@traine.dk
Tlf.: +45 21 52 56 72

Muhammed Pinar

FIFA Management

Mail: pinar@traine.dk
Tlf.: +45 25 21 42 22

Jonas Højgaard

Salg & Kommunikation

Mail: jonas@traine.dk
Tlf.: +45 28 71 30 63

Vil du være med?

Tag kontakt allerede i dag, og få en snak om hvad TrainE kan gøre for jer.

© Copyright 2018 TrainE IVS – All rights reserved.