Hobros rejse i eSuperligaen

Hobros rejse i eSuperligaen

René Bryner og Joakim Lynge, har i de sidste par måneder været udlejet til Hobro IK som henholdsvis Coach og Spiller i eSuperligaen, og derved deltaget i en af de første officielle ligaer indenfor FIFA, både indlands og udlands.

 

Nu er eSuperligaen for Hobro’s vedkome slut i denne omgang. 15 runder er spillet, hvor spillerne fra Hobro sammenlagt fik samlet 15 point sammen.

Dette må siges at være en rigtig flot præstation, da begge både Coach, René Bryner og Spillerne Joakim Lynge og Mathias Bech ikke har været på FIFA scenen i så mange år.

Især den samlede 5-3 sejr imod en af favoritterne fra Vejle BK må siges at være en af milepælene for Hobro IK i denne sæson.

Også på målscoringensfronten har Hobro IK set rigtig stærke ud, hvor i de flere kampe har vist at de har kunne score mål på samlebånd. På Grundspillets topscorerliste ser vi blandt andet Mathias Bech på 3 pladsen med 46 mål, og Joakim Lynge på 14 pladsen med 31 mål.

Begge spillere har dermed vist at de sagtens kan spille op med flere store internationale navne på den danske og udenlandske FIFA scene.

Coach René Bryner, har også vist at han vil være med på scenen som en af de bedste coaches i Danmark med sine store analytiske evner samt motivationsskabende miljøer for sine spillere.

Vi, i TrainE glæder os meget til at følge Hobro og de resterende hold i næste sæson, hvor holdene skal konkurrere om præmiesummer svarende til 350.000,- kr.

Skriv et svar